Hoe krijg ik mijn bestand tot bij Egberghs?

De gemakkelijkste manier: upload uw bestanden via onze website https://www.egberghs.be/Bestanden-Uploaden#. Of mail uw bestanden door naar info@egberghs.be (max. 8mb). U kan hiervoor ook een gratis service zoals WeTransfer (http://www.wetransfer.com) gebruiken. Of spring binnen in onze winkel met een cd of USB-stick!

Hebt u vaak terugkerend drukwerk? Dan is ons web2print-platform dé oplossing. Organiseren, beheren, personaliseren en bestellen: u doet het allemaal in enkele muisklikken.